Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 24 iulie 2010

Ce-i frumos dureaza mult prea putin...


Stii ce? Cred ca am descoperit cel mai greu, cel mai dureros, cel mai scarbos sentiment. Se cheama "Dezamagire". E atunci cand iti faci sperante, si se destrama. Atunci cand gusti prea putin si cand te amagesti doar putin cu gustul fericirii. Stii, "a fost o vremea" cand chiar credeam ca ... "ceva" m-a schimbat. A fost o vreme cand m-am lasat prada sentimentului numit speranta... iar speranta devenise cel mai bine spus... viitor. A fost o "vremea", bine spus... Si uite asa au trecut 2 zile... 2 zile in care eram atent la tot ce misca, drogat, dependent de acel gust al fericirii... Pana acum cand? Cand tind sa cred ca de fapt mintea mea a vrut sa se intample... Si stii ceva? Multumesc! Da! Cu tine vorbesc :)! Devin din ce in ce mai rece... Ce e ciudat? ca inca ma gandesc... Paradoxal inca vreau... INCA AM SPERANTA! De ce? ZI-MI DE CE? Pentru ca am avut incredere :). M-am lasat dus de val, m-am lasat... cunoscut. Nu imi pare rau. Ma contrazic! Habar nu am ce scriu! Aer... Apa...! Frumos... Mai ca nu-mi venea sa cred. Mi-e dor... Si in acelasi timp vreau o explicatie. Trebuia sa stiu tot! Trebuia sa... Trebuia...! Oricum... nu ma simt prea bine. E posibil ca ce am postat sa fie inteles de putini... poate de o singura persoana! Dar gandeste-te... oare nu ai trait niciodata ce am descris acum?! Daca NU... vei simti... "Visez Cu Ochii Larg Inchisi!"


5 comentarii:

  1. Speranta moare ultima . Lucru asta e stiut de toata lumea . nu ar trebui sa pui la suflet anumite lucruri , nu ma bag sa-ti dau sfaturi , pentru ca nu stiu cat de grave sunt chestiile pe care le simti . Acum esti dezamagit , dar o sa fie o vreme cand o sa te gandesti la chestiile astea si nu o sa le mai dai importanta , o sa zici ca nu au meritat . Incearca sa te gandesti si acum la asta ... Poate chiar nu merita ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Speranta? Yoko stii ce e speranta? Speranta e o chestie cu 2 fetze... Ea nu face decat sa amplifice dezamagirea pe care o vei avea la final. Da, intradevar ea te face sa mai dormi noptile... stii tu... "Speranta moare ultima, pacat... ar trebui sa moara prima E MAI USOR DE UITAT"

    RăspundețiȘtergere
  3. Da , ai dreptate . Dar eu sunt de parere ca putine lucruri merita , probabil stii si tu asta si nu cred ca ar trebui sa fii dezamagit din cauza unor nimicuri . Ti-am zis , nu am cum sa ma bag pentru ca nu stiu ce simti cu adevarat . Oricum , dezamagirea asta e ceva efemer , o sa-ti treaca oricum , la fel cum au trecut si altele . Nu trebuie sa iei chiar totu' ca atare si sa zici ca e sfarsitu' lumii . Nu , chestiile astea fac parte din viata si daca nu o sa le cunosti acum , o sa le cunosti mai tarziu . Stii si tu : "Mai bine mai devreme , decat prea tarziu" .

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma simt un fel de Drama King, de acolo si numele, nu e sfasitul lumii bineinteles, o sa treaca, dar in fiecare secunda in care simt dezamagirea... parca e un cleste ce ma strange de inima... nu multi inteleg ce simt :) de aia unii pot spune ca ma alint, sau ca joc teatru, oricum nu-mi pasa... va trece... dar pana atunci ma voi agata de fiecare moment in care pot sa ma descarc :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte adevarat felicitari pt aceste randuri...

    RăspundețiȘtergere